Lainaa 70 000 euroa – laina esim. remonttia varten

Tarvitsetko 70 000 euroa yhdistelylainaa tai arjen menoja varten? Hae verkosta 70 000 € laina isoja hankintoja varten. Vertaa alta parhaat luotonantajat suurinta mahdollista kulutusluottoa varten ja valitse sopivin!

Siirry Lainavertailuun

Lainaa 70 000 kotisohvalta käsin

70000 laina on usein asuntolaina

Suurin vakuudeton laina jota useimmat luotonantajat tarjoavat on 50 000 € luokkaa. Tätä suuremmat lainat ovat jo harvinaisempia. Käytännössä kuluttajan hankkima 70 000 euron laina on joko asuntolaina, autolaina, remonttilaina tai vastaavaan suureen hankintaan tarkoitettu. Periaatteessa kyseessä voi olla myös yhdistelylaina useampien pienien velkojen maksamista varten. Tällainen suuri summa on usein olla Aktia laina tai jonkin toisen kivijalkapankin laina, mutta niitäkin myönnetään verrattain vähän. Maksukyvyn ja luottotietojen tulee olla ehdottomasti kunnossa. Lainanhaku onnistunee myös helpommin rinnakkaishakijan kanssa, varsinkin jos hakijalla on lapsia.

Lainaa 70000 € rinnakkaishakijan kanssa

70 000 euron asuntolaina tai muu luotto on todennäköisempi saada yhdessä toisen hakijan kanssa kuin yksin, ellei ole jo hyvässä taloudellisessa asemassa. Tämä on totta varsinkin, jos hakijalla on lapsia tai muita merkittäviä säännöllisiä menoja. Rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa saa luultavasti myös paremman tarjouksen lainasta koron ja ehtojen suhteen. Rinnakkaishakija on useimmiten avo- tai aviopuoliso, mutta kyseessä voi olla myös vaikka sukulainen tai hyvä ystävä. Samassa taloudessa asuminen ei siis ole hakijoille vaatimus.

Pitkä maksuaika kuuluu 70 000 € lainaan

70 000 euron kokoisessa lainassa tulee mielellään olla pitkä maksuaika. Yleensä näin suuressa lainassa maksuaika on väh. 10 vuotta, mutta nämä voivat vaihdella. Samoin kuukausierissä on eroja, mikä täytyy ottaa huomioon. 70000 euroa on niin suuri summa, että jos maksuajan ottaa liian lähelle tai kuukausierät ovat liian suuria, voi hakijan koko talous kaatua. Kiinnitä siis erityistä huomiota lainan ehtoihin. Lainat ovat lyhennettävissä ylimääräisillä lyhennyksillä, mikä kannattaa ottaa myös huomioon.

70000 euron lainat heti tilille

Lainanhaun ja maksun nopeudet vaihtelevat toimijoittain, esim. vrt. Aktia laina tai Osuuspankin laina. Vaikka kyseessä on suuri laina, saa senkin heti tilille, mikäli kaikki taloistiedot yms. asiat ovat kohdillaan. Varmista, että sinulla ja mahdollisella rinnakkaishakijalla on kaikki tarvittavat asiakirjat (esm. verotuspäätös ja palkkatodistus) heti valmiina. Vastaa kaikkiin mahdollisiin lisäkyselyihin ja valmistaudu todistamaan varallisuutesi tarvittaessa. Jos tarvittavia tietoja ei heti saatavilla tai annettu, voi luotonsaanti kestää noin viikon. Suurin osa viivästyneistä hakuprosesseista johtuukin liitetietojen puutteesta. Tässä mielessä lainapäätöksen nopeus riippuu hakijasta itsestään.

Miten 70 000 € lainat haetaan?

Lainanhaku ei varsinaisesti eroa, jos verrataan 70 000 euroa pienempiin summiin. Lainahakemus tulee täyttää oikein ja kaikki tarvittavat liitteet tulee toimittaa heti pyydettäessä. Pienkin virhe esim. tilinumerosta helposti viivästyttää lainansaantia päivillä. Rinnakkaishakija luultavasti nopeuttaa prosessia, mutta tämänkin tulee toimittaa omat tietonsa heti haun yhteydessä. Sähköisesti lainanhaku tapahtuu luotonantajan tai kilpailuttajan verkkosivuilta lomakkeiden avulla.

Vertaa ja lainaa 70 000 euroa Lainapanimon kautta

Vertaa lainantarjoajat ja lainaa 70000 € vaivattomasti Lainapanimon lainavertailussa. Sivuilta löydät Suomen suosituimmat lainantarjoajat perustietoineen. Vertaamalla saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Löydettyäsi sopivan toimijan listasta, paina vain Hae-nappia ja pääset aloittamaan varsinaisen hakuprosessin toimijan verkkosivuilla.

Vertaa 70 000 euron lainat