Vertaa ja lainaa 60 000 – säästät lainakustannuksissa

Suuressa lainassa pienetkin erot merkitsevät paljon. Lainapanimo kokosi parhaat lainanantajat mistä saat lainaa 60000 euroa pienimmällä korolla. Säästä aikaa sekä rahaa vertaamalla alta parhaat lainat ja valitse sopivin!

Siirry Lainavertailuun

Lainaa rahaa elämän suurempiin hankintoihin

Useimpien kotitalouksien lähitulevaisuuden unelmiin kuuluu uusi auto tai asunto tai jopa kesämökki järven rannassa. Tällaiseen suurempaan hankintaan täytynee hakea lainaa väliaikaisen vararikon välttämiseksi. Kuluttajan hakemana 60000 laina onkin useimmiten kulutusluotto tai mahdollisesti yhdistelylaina pienempien lainojen poismaksamiseksi. Huolimatta tarkoituksesta, tällaisen suuren lainan kohdalla taloudellinen järjenkäyttö on tärkeää. Koska 60 000 € lainan takaisinmaksu kestää vähintään 10 vuotta, täytyy hakijan valmistautua varmistamaan maksukykynsä vuosiksi eteenpäin. Satojen eurojen kuukausierät täytyy ottaa huomioon kulutuksessa. Lainantarjoajaa valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon; suurella summalla prosenttiyksikköjenkin ero merkitsee tuhansien eurojen lisäkustannuksia. Ole siis tarkka 60000e lainan kanssa ja aloita lainanhaku lainavertailusta.

Yhdistä lainat 60000 eurolla

Jos sinulla useampia pienempiä lainoja vielä maksamatta, käy 60000 euron yhdistelylaina järkeen. Yhdistelylainassa usean eri koron ja vuosimaksun sijaan hakijan tulee maksaa korkoa yhteen paikkaan, tämä on usein vielä edullisempi korko. Näin voi säästää lainankustannuksissa ja saada enemmän rahaa kuluttamista varten. Lainojen yhdistäminen 60000 eurolla on jo niin iso summa, että luottoa varten kannattaa kilpailuttaa tarjouksia useasta paikasta mikäli mahdollista. Näin säästät myös aikaa kun tarjouksia saa useammasta paikasta yhdellä hakemuksella.

Mistä voi hakea 60 000 € lainaa?

60 000 euron lainan haku tapahtuu käytännössä samalla tavalla kuin pienemmän summan kohdalla. Käytännöllisen lainanhaun ytimessä on tietenkin laina vertailu; vertaamalla rahoituspalveluiden tarjoamia korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja voi saada tarpeeseensa edullisimman mahdollisen luoton. Myös oman pankin puoleen kannattaa kääntyä, sillä usein sieltä saa lainaan parhaalla korolla vakuuksia vastaan. Varsinainen lainanhaku alkaa rahoittajan sivuilla, sähköisen lomakkeen kautta. Kun lainahakemus on täytetty ja tarvittavat liitteet toimitettu, täytyy vain odottaa luottopäätöstä. Virheet hakemuksessa viivästyttävät prosessia päivillä. Suurissa lainoissa myönteisen päätöksen todennäköisyyttä voi varmistaa hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa.

60000 € laina heti tilille

Myönteisen lainapäätöksen saannin nopeus riippuu monista tekijöistä. Hakemuksen täyttö ilman virheitä tai puutteita on avainasemassa. Samoin kaikkien tarvittavien liitteiden ja lisätietojen toimitus heti lainanhaun yhteydessä nopeuttaa prosessia; 60000 lainaa varten tarvitaan vähintään verotuspäätös ja palkka- tai eläketodistus. Verkon kautta toimivien luotonantajien palveluista saa jopa 60 000 euron lainan heti tilille, mikäli hakemuksessa tai hakijan taloushistoriassa ei ole huomioitavaa. Mahdollinen rinnakkaishakija nopeuttaa tätä entisestään. Liitetietojen yms. puuttuminen hidastaa lainapäätöksen saantia jopa viikolla.

Rinnakkaishakijan kanssa saa nopeammin lainaa 60000 eurolla

Rahoituspalvelut suhtautuvat tiukasti suurien lainojen myöntämiseen. Vaikka hakijan maksuhistoriassa ei olisi todettu häiriöitä, voivat tulot ja menot vaikuttaa suuresti lainansaantiin. Tästä syystä lainaa 60 000 eurolla saa todennäköisemmin rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa. Rinnakkaishakija synnyttää luottamusta lainanmyöntäjissä ja näin lainalle saa todennäköisesti myös edullisemman koron ja pienemmät maksuerät. Rinnakkaishakija on usein puoliso tai sukulainen, mutta läheisyys tai samassa taloudessa asuminen eivät ole vaatimuksia.

Halvimmat vakuudettomat lainat löydät Lainapanimosta

Vertaa Suomen lainantarjoajien ehtoja, korkoja ja maksuaikoja, ja lainaa 60000 € parhaaseen hintaan Lainapanimosta. Sivuiltamme voit nopeasti ja helposti nähdä kaiken oleellisen, mitä tarvitset lainanhaun aloittamiseen hyvällä mielin. Löydettyäsi houkuttelevan rahoituspalvelun, voit aloittaa lainanhaun vain painamalla kyseisen palvelun kohdalla olevana Hae-nappia. Tästä siirryt palvelun sivuille. Lainapanimon käyttö on täysin maksutonta.

Vertaa 60 000 euron lainat